Gratis fragt ved køb over 599 kr • Levering indenfor 1-3 hverdage • 4.9 ⭐ på Trustpilot

Forårstur til Fyrregaarden…

Den 24.-26. maj 2024 smutter vi afsted på yoga retreat på Fyrregaarden i Odsherred på Sjælland.

Weekenden inviterer dig ind i et rum, et space om du vil, hvor vi vender blikket indad for at mærke hvad vi skal åbne mere op for.
Hvor vi skal mærke, sanse og reflektere for at komme ud af hovedet og ned i kroppen.
Ned i kroppen og mærke hjertet banke, vejrtrækningens bevægelser og lade spændinger og uro slippe deres tag i os.

Jeg har en “kiste fuld af guld” som jeg gerne vil dele med dig, og jeg har nøje udvalgt og designet weekenden, så du får det bedste af det jeg har.

Weekenden på Fyrregaarden vil være fyldt med yoga, meditation, havbad, udendørs spabad, sunde og nærende vegetariske måltider samt hygge og dejligt samvær.

Yoga retreatet er for dig, der gerne vil give dig selv et lille ekstra kærligt pusterum, og vil lade yoga og meditation åbne  dig for, hvad forårets spirren har at byde på i dig og dit liv.

Undervisningen med yoga vil ikke kræve, at du slår knuder på dig selv. Vi vil arbejde med bevægelsesflow, så du mærker, hvordan du kan bruge bevægelser, stillinger og vejrtrækning til at komme ind i kroppen. Mærke dit nærvær. Yogaklasserne vil være en kombination af det bløde og sansende og det mere varmende og styrkende. 

Dette yoga retreat til Fyrregaarden den 24.-26. maj 2024 er for ALLE kvinder

Alle er velkomne.

Jeg tager mig af alle, og møder hver enkelt med hele mit hjerte og min energi.

Retreatet, er for dig, der via meditation, bevægelse og refleksion, vil finde ro, nærvær og balance og give dig selv et åndehul og pusterum, i nogle rammer, som i den grad kalder på at lade sanserne åbne og være nysgerrig på, hvad der spirer i dig.

Du skal have mod på at fordybe dig, og søge indad og gå ind i den stilhed, som også er en del af opholdet.

OM FYRREGAARDEN

Fyrregaarden emmer af charme og stemning med masser af små rum, både inde og ude, der inviterer til nærvær og hygge, eller til at trække sig lidt tilbage og reflektere.

Det ligger i et lækkert og hyggeligt sommerhusområde ved Gudmindrup Strand i Sejerøbugten (Odsherred). Det er let at komme til og ligger samtidigt ugeneret i forhold til naboer, og ca 10 minutters hyggelig gåtur fra en af Danmarks smukkeste sandstrande. Stranden er blevet kåret til Danmarks bedste flere år i træk, og er så stor at den aldrig føles overrendt.

Fyrregaarden er oprindeligt et gammelt husmandssted hvor ejerne havde en lille butik, hvorfra de solgte forskellige hjemmedyrkede grøntsager. I 1960’erne udvidede man huset med to fløje (øst- og vestfløj) og skabte en ny og moderne feriekoloni for børn, der havde brug for lys, luft og god mad. 

Siden oktober 2019 har den nye ejer, Trine, istandsat Fyrregaarden, så den i dag fremstår som et hyggeligt og afslappet retreat, med sin gamle feriekoloni-charme. Det er som at træde ind i en anden verden med højt til loftet, egen skov, fuglesang og vildmarks-spa.

Velkommen til et magisk sted i Odsherred.

VÆRELSERNE

Der er mulighed for både at vælge eneværelse, 2 personers eller 3-4 personers.

Nogle af værelserne er med køjeseng(e) i alm bredde, og alle værelser er hyggeligt indrettet. Værelserne har den gamle kolonistemning og i den ene fløj er der et enkelt toilet og et enkelt badeværelse, og i den anden fløj er der toiletbåse og baderum.

Alle billeder er venligt udlånt af Trine og Fyrregaarden.

Program for weekenden (med forbehold for ændringer undervejs)

Fredag den 24. maj

Lørdag den 25. maj

Søndag den 26. maj

Mød din underviser og værtinde

Kristina Petersen –
Ansigtet både foran og bag Yoga Atelieret

Det er mig, der skal føre dig fra hovedet og ind i kroppen via yoga, bevægelse, vejrtrækning og meditation. Jeg arbejder meget intuitivt i min undervisning, og mit mål er, at give mine deltagere en oplevelse af frihed i deres krop og derved også i deres sind. Både i min undervisning i studiet, og på mine retreats.

Jeg bruger forskellige bevægelsesflows, vejrtrækningsteknikker og bindevævstræning til at guide dig ind i et fokus og et nærvær, så du mærker dig selv lige nu og lige her. Udover at bruge pilates og yogaflows til at skabe mental og kropslig bevidsthed, så holder jeg meget af meditationens effekt. Både nu og her hverdags meditationer og yoga nidra.

Du kan læse mere om mig her.

Da jeg startede min egen praksis for ca 16 år siden, var det primært pilates jeg lavede. Indenfor de sidste 10 år har yoga fået en større plads i mit hjerte og i min daglige praksis og undervisning. Jeg har drevet Yoga Atelieret  siden 2015 med gennemsnitligt 12 faste klasser om ugen.

På de forgangne år har jeg tydeligt mærket, hvor stort et indpas stress og pres har fået i manges hverdag, og hvor stor en positiv virkning yoga og meditation har i at kunne håndtere det hurtigere tempo.

Vi har brug for at sætte farten ned!

Passe på os selv.

Yoga handler ikke om at være god til yoga, men om at være god til livet.

Om at tage yogaen med ud fra yogamåtten.

Jeg glæder mig til, at byde dig velkommen på dette nærende yoga retreat.

Forudsætninger

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage på dette retreat. Du skal blot have lyst til at søge ind i kroppen via både bevægelse , meditation og vejrtrækningsøvelser, og lade dine sanser åbne for hvad der byder sig undervejs.

Alt på programmet er et tilbud som du kan vælge at plukke i, som du har lyst til.

Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte Kristina på mail@yogaatelieret.dk eller tlf. 61701160, for en uforpligtende snak.

DIN INVISTERING

– inkluderet i prisen er tre dage og to overnatninger, alle måltider, drikkevarer, kage, spa, lån af diverse udstyr til al yoga, og undervisning.

Skriv ved tilmeldingen i kommentarfeltet, hvem du vil sove sammen med, hvis I er flere, der tilmelder jer sammen.

Betaling

Ved tilmelding vil du blive faktureret et depositum på 1500 kr. Du kan kun booke én plads af gangen, da det er vigtigt, at jeg har info på hver enkelt deltager. 

Herefter vil du modtage faktura på det resterende beløb, den 1.2.24  med mindre andet aftales med Kristina /Yoga Atelieret.

Ved afbud senest to måneder før afrejse (den 1.3.24.), vil du få din betalte rate minus depositum retur. Efter den 1.3.24 betragtes tilmelding og betalinger for bindende, men du er velkommen til at finde en anden, der kan tage din plads. Kristina /Yoga Atelieret ønsker blot info herom.

Hvis du tilmelder dig efter den, for weekenden nævnte sidste ratedato,  vil du modtage en faktura på det fulde beløb.

Betingelser

Bliver du forhindret i at deltage, kan du indtil to måneder før afgang få dine indbetalinger minus depositum tilbage. Er der under to måneder til afgang, anses tilmelding og betaling for bindende, men du har stadig mulighed for at finde en anden, der kan overtage din plads, jeg ønsker blot at få besked herom.

Du vil frem til vi skal afsted modtage mails, på den mailadresse du benytter ved tilmelding. Du vil modtage nyhedsbreve om reatreatet og mails med div. informationer, inspirationer og tilbud inden vi skal afsted.

Retreatet gennemføres ved min. 12 deltagere.

OBS!

Du kan trygt tilmelde dig. Er jeg nødsaget til at aflyse turen, af den ene eller anden årsag,  får du naturligvis alle dine penge retur!

Min kurv
🎁 kun 599,00 kr. fra gratis fragt DK 🇩🇰
Kurven er tom.

Det ser ud til, at du ikke har lagt noget i kurven.