Gratis fragt ved køb over 599 kr • Levering indenfor 1-3 hverdage • 4.9 ⭐ på Trustpilot

108 Solhilsner og Fuldmåneritual- den 22.6. kl 10-12.30

108 solshilsner, fuldmåneritual, og jordbær.

Oplev at solhilsner kan blive som en dans – et flow, hvor en bevægelse glider over i en anden med fuld bevidsthed og nærvær i alle bevægelser. En dans med dig selv og samtidig helt meditativt med resten af gruppen.

Den 20.6. har vi sommer solhverv i Danmark og den 22.6. er det fuldmåne

Kom og vær med til, at fejre det med 108 solhilsner og et fuldmånecirkel lørdag den 22.6. kl 10-12.30!

Indenfor Buddhismen og Hinduismen er 108 et helligt tal.
Derfor kan du finde 108 i mange sammenhænge; fx antallet af perler på en MALA – meditationskæde og sanskrit alfabetet der har 54 bogstaver som alle indeholder både feminin og maskulin energi – derved er det 54×2 – igen 108.

Det siges at 1 står for det guddommelige og universet. Eller din egen højeste sandhed. 0 står for den tomhed og ydmyghed der opstår i din praksis, mens 8 står for det uendelige og tidsløse.
Og sådanne fortællinger er der mange af 🙂

I yogaverdenen har tallet 108 derfor en ganske særlig betydning, og det er i nogle kredse en tradition, at lave 108 solhilsener i forbindelse med eksempelvis jævndøgn og solhverv, og det menes, at alle yogier har godt af at lave 108 solhilsner en gang årligt, da det anses for at være en kropslig og mental udrensning.

Fuldmånen inviterer til at kigge på, hvad vi gerne vil slippe. Hvad der holder os tilbage fra at opnå det vi drømmer om? Fuldmånen fortæller os, at for at leve og opnå det vi drømmer om, er der noget andet der skal gives slip på.

Derfor åbner jeg nu denne udfordring og begivenhed i studiet.
Kom og vær med.

Tag udfordringen op og få en helt unik oplevelse af, at fordybe dig i det rytmiske flow og den meditative udførelse af yogaens mest kendte sekvens, SOLHILSEN eller surya namaskar, som det hedder på sanskrit.

I min praksis arbejder vi med 3 forskellige solhilsner. På denne dag skal vi lave 108 af solhilsen 2.

Stille og roligt.

Du kan se mine tre solhilsner her.

Solhilsner som en del af din yogapraksis har en positiv effekt på din krop, dit åndedræt og dit sind.
Led og muskler bliver mere smidige. Sindet bliver mere fokuseret og vi lærer at trække vejret fuldt ud og bruge det som en motor i vores bevægelse.
Derudover er den meget kraftfuld da den styrker og virker udrensende på kroppen. Det flow, der opstår når vi bevæger os i solhilsner, bevæger rygsøjlen frem og tilbage og skaber mere plads og bevægelsesfrihed mellem ryghvirvlerne. Samtidig strækkes, masseres og stimuleres alle muskler og vitale organer.

Du vil kunne mærke, at åndedrættet og bevægelserne stille og roligt synkroniseres fuldstændigt i en perfekt balance, hvor bevægelserne finder deres rytme og afstemmes med åndedrættet.

Klassens opbygning:

Vi starter med at trække et-tre orakelkort, der kan hjælpe os med at sætte vores intension for de 108 solhilsner, og hjælpe os med at blotlægge, hvad vi gerne vil give slip på i vores fuldmåneritual. Efter de 108 solhilsner slutter vi af med en lang afspænding/savasana og meditation, inden vi hygger med jordbær og selve fuldmåne ritualet, hvor vi skriver ned på en seddel, hvad vi vil slippe, og river den i stykker.

Kom og mærk nærværet i fællesskabet.

Medbring gerne din egen måtte og et tæppe. Hvis du ikke selv har det, så er du velkommen til at låne i studiet.

 

349,00 kr.

På lager

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Der er desværre ikke fundet nogle produkter...
Min kurv
🎁 kun 599,00 kr. fra gratis fragt DK 🇩🇰
Kurven er tom.

Det ser ud til, at du ikke har lagt noget i kurven.