Gratis fragt ved køb over 599 kr • Levering indenfor 1-3 hverdage • 4.9 ⭐ på Trustpilot

“Ayurveda – følg naturens rytme” af Maria Juhl

Lær om hvordan du med Ayurveda kan opnå større balance og styrke dit helbred.

I “Ayurveda – følg naturens rytme”, fortæller Maria Juhl om Ayurveda, der er et af de ældste helbredende systemer, ud fra et holistisk fokus på både kost, aromaterapi, helbred og livsenergi.

 

239,00 kr.

På lager

I  bogen “Ayurveda – følg naturens rytme”,  guider forfatter Maria Juhl dig gennem døgnets rytme, og foreslår dig nogle gode ritualer fra du slår øjnene op om morgenen, til du går i seng om aftenen.
Du lærer blandt andet, hvilke fødevarer, der er gode for dig at spise, hvordan du kan bruge din vejrtrækning og meditation når du trænger til en mere effektiv pause, og hvordan du med aromaterapi kan skabe ro og afspænde både hjerne og krop efter en stressende dag.

I bogen finder du også en test, hvor du kan finde frem til, hvilken ayurvedisk type du mest er: vata, pitta eller kapha, og hvordan du kan tilpasse hvert ritual til netop din type.

Desuden får du en række lækre opskrifter, der legeledes passer til din ayurvediske type, og øvelser, der støtter dig i at kunne integrere de forskellige ritualer allerede i dag, så du straks kan optimere dit helbred, forebygge sygdom og få mere livsenergi.
Skabe balance.

Ayurveda, der betyder noget i retning af “livets visdom” er et gammelt indisk sundhedssystem for holistisk og naturlig medicin og helbredelse.

Hvor den vestlige tilgang og medicin fokuserer på behandling af sygdom, har ayurveda fokus på at forebygge sygdom og ubalancer. Tanken er at man går ind og ser på de bagvedliggende årsager til den ubalance, du muligvis døjer med.

Fotocredit: Sarah Sanctuary Williams

Antal sider: 224
Fakta: Indbundet, illustreret
My cart
🎁 kun 599,00 kr. fra gratis fragt DK 🇩🇰
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.