Gratis fragt ved køb over 599 kr • Levering indenfor 1-3 hverdage • 4.9 ⭐ på Trustpilot

“Hverdagsmeditation” af Karen Pallisgaard

Skru ned for din mentale støj!

Kom godt i gang med selv at meditere med denne praktiske bog med masser af konkrete råd til at stresse af og finde roen i en hektisk hverdag.

Denne bog er en virkelig dejlig og let tilgængelig bog, der roligt og overskueligt, inviterer dig ind i en rytme med meditation i din hverdag.

Hvad enten vi halser rundt i deadlineræset, svæver på en spirituel sky eller bare leder efter os selv et sted mellem madpakker, mandagsmøder og onsdagssex, kan meditation hjælpe os til at navigere nærværende gennem tilværelsen.

Meditation giver os ro på og forbinder os. Til os selv. Til hinanden. Til livet.

Og den gode nyhed er, at alle kan meditere. Hvis vi kan trække vejret, kan vi nemlig også meditere og lære at finde vores indre ro lige der, hvor vi er.

Uanset hvor vi er, uanset hvem vi er. Et åndedrag ad gangen. Forskning har fastslået, at meditation udover at mindske stress, angst og depression giver mere energi og bedre humør og forbedrer vores koncentration og evne til at præstere.

Og måske vigtigst af alt så hjælper det os til at være nærværende og tilstede i livet og mærke os selv bedre. Men selvom mange af os har hørt om alt det fantastiske, vi kan opnå gennem meditation, kan det alligevel synes svært at få det gjort til en fast del af hverdagen.

Den her bog gør det let at komme i gang. Karen Pallisgaard introducerer os for centrale tanker og teknikker til forskellige former for meditation og giver brugbare tips til, hvordan vi kan meditere i vores hverdag. Bogen er ikke et tungt meditationsfilosofisk eller -teoretisk værk.

Det er en praktisk bog i øjenhøjde, der henvender sig til både nybegyndere og til dem, der allerede har prøvet at meditere, men endnu ikke har fået det integreret som en praksis i hverdagen. Bogens mål er at gøre meditation hverdagsvenlig og så let tilgængeligt som muligt for så mange som muligt. For alle kan lære at meditere.

249,00 kr.

På lager

My cart
🎁 kun 599,00 kr. fra gratis fragt DK 🇩🇰
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.