Gratis fragt ved køb over 599 kr • Levering indenfor 1-3 hverdage • 4.9 ⭐ på Trustpilot

“Nærmere noget” af Simon Krohn

“Nærmere noget” af Simon Krohn er et bud på at dykke et spadestik dybere  ind i yogaen.

Yoga bliver som oftest forbundet med smidighed, sundhed og stresshåndtering. De fleste har dog alligevel en fornemmelse af, at yoga er langt mere og dybere end det.

Men hvad er dette dybere lag?

Og hvordan kan yogastillinger og meditationsøvelser have eksistentiel betydning for mennesker?

Bogen er skrevet af Simon Krohn, der er yogalærer og cand.mag. i filosofi.

Pressen skrev om bogen:

“Bogen er skrevet med et glimt i øjet, er fuld af humor, og der er ikke noget frelst over den.”  ***** (5 hjerter) Politiken

299,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

“Nærmere noget” er en rigtig fin og uhøjtidelig introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen.

Filosofien og beskrivelserne tager udgangspunkt i menneskets evige uro, og viser dig en vej til indsigt og fred i krop og sind.

Vejen fører dybt ind i dig selv. Det handler bestemt ikke kun om velvære, og du må regne med at få rokket din selvopfattelse godt og grundigt. Den indiske visdom foldes ud på en måde, som kan kobles direkte til vores moderne vestlige/nordiske liv og samtidig er tro mod den oprindelige filosofi.

Du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne genkende dig selv i tankerne. I bogen vil du både møde Simons egne erfaringer, filosofiske overvejelser og forklaringer og forskellige teknikker yogastillingers betydning og potentiale.

Bogen er en blød bog/hæftet og er på 288 sider.

My cart
🎁 kun 599,00 kr. fra gratis fragt DK 🇩🇰
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.