Gratis fragt ved køb over 599 kr • Levering indenfor 1-3 hverdage • 4.9 ⭐ på Trustpilot

 

Undervisningen

Yoga og pilates

I mit studie, Yoga Atelieret, tilbydes faste yoga forløb på mellem 8-14 uger. Jeg underviser mine yogaklasser med afsæt i sansebaseret og stressreducerende flows, som jeg krydrer med pilates, vejrtrækningsøvelser og meditation.

Det giver mulighed for at arbejde med både krop og sind, smidighed og styrke.

Som Balanced Body instructor  og yogalærer arbejder jeg på mine forløb og hold meget med, at skabe balance mellem krop og sind, og det giver både pilates og yoga, samt kombinationen rigtig god mulighed for.

De forskellige hold har deres eget særpræg, som fx fokus på mobilitet og smidighed, styrke, kerne, og vejrtrækning og meditation, samt niveau.

Fælles for alle hold er, at træningen gennemføres i så optimalt et flow som muligt, for at opnå en meditativ og dynamisk oplevelse, der tillader at sindet stilnes for en stund.

Det vil fremgå af holdbeskrivelsen, hvilken type fokus det enkelte hold har.

Forløb hos Yoga Atelieret

Jeg laver forløb á x antal uger, hvilket vil fremgå af produktbeskrivelsen, når du bestiller og tilmelder dig. Det er som oftest fra nytår til påske, påske til sommerferie osv. Skolernes ferier er trukket ud på forhånd.

Efter endt forløb starter et nyt forløb op, og en ny tilmelding er nødvendig. Dem der ønsker, at gentilmelde sig får førsteprioritet på det hold de gik på. Hvis du ønsker at komme på et hold efter forløbsstart, betaler du for de resterende gange der er tilbage.

Det er altid muligt, at komme og få en prøvetime, bare skriv eller ring til mig, så finder vi en ledig tid på det hold, der passer dig.  Hvis ingen af mine hold er mulige for dig, er du velkommen til at prøve selv at samle et hold på minimum fem personer, og kontakte mig, så kan vi prøve at finde et holdtidspunkt i fællesskab.

Når du tilmelder dig mere end ét hold om ugen, får du 25% i rabat på det billigste af holdene.

Som modtager af mit nyhedsbrev, får du altid en mail, når der er nye hold, workshops eller nyt i shoppen.

Find de faste hold her.

Min kurv
🎁 kun 599,00 kr. fra gratis fragt DK 🇩🇰
Kurven er tom.

Det ser ud til, at du ikke har lagt noget i kurven.