Gratis fragt ved køb over 599 kr • Levering indenfor 1-3 hverdage • 4.9 ⭐ på Trustpilot

Pop-up yoga & Workshops

– et ekstra tilbud for alle

Pop-up yoga og workshops er for dig ekstra tilbud om yoga, meditation og yogapilates, udover de faste ugentlige hold.

De er for dig, der gerne vil supplere de ugentlige træninger og for dig, der bare gerne vil være med en gang i mellem.  Måske har du aldrig været med hos Yoga Atelieret før, og vil lige prøve et hold.

Holdene bliver løbende slået op, og ligger både på almindelige hverdage, helligdage og ferier, og kan være alt fra softhold til powerhold og hold med udstyr.

Der skal være min. 5 deltagere før holdet oprettes.

ANDRE DELTAGERE SIGER

T

Kristina og mine med-yoga venner giver mig en skøn oplevelse hver gang jeg er der. Kristina er er super dygtig, motiverende, tryghedsskabende og udviklende yoga instruktør. Og der vil jeg fortsætte med at komme.

tak fordi du giver så meget godt i dit studie – til mig og alle dine øvrige yoga-ister.

L.W.

Jeg vil gerne sige TAK for dig, og for din måde at være opmærksom og formidle din viden videre på. Det er en gave.. Du formår at skabe rammerne så jeg kan finde ind i kernen af mig , og finde netop ro.

Jeg var vild med dine guidede meditationer og specielt også med dine kærlige påmindelser ♥️

A.W

Kristina er den hjælpende hånd, som kærligt og professionelt instruerer øvelserne, så jeg går derfra tryg ved at kunne lave dem derhjemme efterfølgende. Kroppen bliver en god guide til at fortælle mig hvornår det lige vil være godt med lidt øvelser derhjemme – det øver jeg mig i at lytte til og prioritere. YogaAtelieret er et pusterum en gang om ugen, så jeg holder fast i det gode flow.

FIND VEJ

My cart
🎁 kun 599,00 kr. fra gratis fragt DK 🇩🇰
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.