Gratis fragt ved køb over 599 kr • Levering indenfor 1-3 hverdage • 4.9 ⭐ på Trustpilot

Efterårstur til Skoven Kalder…

Næste selvkærlige weekend i Sverige er FIRE DAGE den 14.-17. nov 2024. Her smutter vi igen ud i den dybe, rolige og magiske skov i Sverige

Tilmelding er åben!!

Vi, der kan mærke, at krop og sind kalder på en lille time-out.
Vi, der kan mærke, at den sidste lange periode har skabt lidt indre uro og fået skubbet os ud af balance.
Vi, der vil fylde os op, og finde ro og nærvær.

Weekenden inviterer dig ind i et rum, et space om du vil, hvor vi vender blikket indad.
Hvor vi skal mærke, sanse og reflektere for at komme ud af hovedet og ned i kroppen.
Ned i kroppen og mærke hjertet banke, vejrtrækningens bevægelser og lade spændinger og uro slippe deres tag i os.

Jeg har en “kiste fuld af guld” som jeg gerne vil dele med dig, og jeg har nøje udvalgt og designet weekenden, så du får det bedste af det jeg har.

Denne weekend er balsam for sjælen

Find roen, nærværet og balancen mellem krop og sind.

Vi skal trække stikket, søge fra hovedet ind i kroppen og give os selv et pusterum fra hverdagens travlhed og hamsterhjul. Vi skal finde ro, fordybelse, nærvær og velvære.

Vi lever i en travl tid, hvor folk savner åndehuller, og derfor er der en efterspørgsel efter det mindfulness tilbyder; altså ro og fordybelse

 Svend Brinkmann.

I denne weekend har du mulighed for, at søge dette åndehul, og give dig selv lidt egen-tid.

Lidt MIG-TID, nærvær og selvomsorg.

Du skal fordybe dig i nærværets evne til at finde tilbage til dig selv og dit hjerte gennem undervisning i

Yoga, yoga nidra, vejrtrækningsøvelser (pranayama), meditation, mindfulness og afspænding.

Derudover er hele rammen et magisk åndehul, hvor de gamle træer og jordbunden emmer af visdom og kærlighed.

Du vil også kunne bade i søen og gå i sauna med saunagus, have egen tid med dét du har lyst til, lige fra gåture, strikketøj og bøger, til fælles hygge, blot for at nævne et par ting.

Undervisningen med yoga vil ikke kræve, at du slår knuder på dig selv. Vi vil arbejde med bevægelsesflow, så du mærker, hvordan du kan bruge bevægelser, stillinger og vejrtrækning til at komme ind i kroppen. Mærke dit nærvær.

“If you don’t have the time to be slow, then you aren’t really living properly”

Carl Honoré

“Breath awareness brings us to the heart of our lives”

Daniel Siegel

Alle er velkomne.
Alle kan være med.  

Jeg tager mig af alle, og møder hver enkelt med hele mit hjerte og min energi.

Retreatet, er for dig, der via afslapning, bevægelse og refleksion, vil finde ro, nærvær og balance og give dig selv et åndehul og pusterum, i nogle rammer, som i den grad kalder på tykke sokker, brændeovn, ro, nærvær, hygge og afslappethed.

Du skal have mod på at fordybe dig, og søge indad og gå ind i den stilhed, som også er en del af opholdet.

“Skoven kalder” er et magisk åndehul midt i den svenske skov, ca 2,5 time fra København.

“Skoven kalder” betegner sig selv som “Basic luxury”.

Maden er vegetarisk, farverig og lækker for både øjet og ganen.
Søen er kold og energigivende, og saunaen er varm og omfavnende, med sit brændefyr og saunagus.

Omgivet af den smukke og rolige natur, skal vi 2 og 2 eller 3, bo i små hytter der er hyggelige, og ligger i en afstand på mellem 50 og ca 200 meter fra hovedhusene.
En dejlig tur ad skovstien frem og tilbage.

En plet hvor stilheden, roen og naturen omslutter dig og tiden nærmest står stille. Bare at være til stede kan give dig en følelse af, at stedet og området emmer af visdom, omfavnelse og kærlighed.

Hovedhuset, og huset med den smukke yogasal  og spisesal er fælleshusene, hvor du kan sidde og slappe af, nyde vores fælles måltider (lækker morgenmad, frokost og aftensmad), brændeovnen, kaffe/the eller bare være; for det har man lyst til.

Der er fint dele bad og toilet i hovedhuset og ved salen, hvilket vil sige, at der blot er en lille gåtur i naturen, når man skal til og fra sin hytte.

Både værelserne og salen, med gulvvarme, er ny istandsatte, med så stor respekt for naturen og materialerne, at bevidstheden om, at ”less is more” og ”keep it simple” kravler ind under huden på én.

Program for weekenden

(Der kan ske små ændringer i programmet. Programmet er et tilbud, som du kan vælge at følge helt eller delvist)

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

Forudsætninger

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage på dette retreat. Du skal blot have lyst til at søge ind i kroppen via både bevægelse , meditatoin og vejrtrækningsøvelser.

Alt på programmet er et tilbud som du kan vælge at plukke i, som du har lyst til.

Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte Kristina på mail@yogaatelieret.dk eller tlf. 61701160, for en uforpligtende snak.

Transport

Skoven Kalder ligger i Blekinge nær Ryd ca 2,5 time i bil fra København. Du skal selv stå for transport samt brændstof og bro/færge udgifter frem og tilbage. Jeg vil gerne opfordre til, at I kører flere sammen og vil rigtig gerne hjælpe med at få det koordineret. Alt det praktiske modtager du en mail om, inden vi skal afsted.

Din investering

Du kan deltage på denne magiske weekend for

5250 kr 

– inkluderet i prisen er fire dage og tre overnatninger, alle måltider, drikkevarer, kage, sauna, lån af diverse udstyr til al yoga, og undervisning.

Ønsker du enkeltværelse (begrænset antal) kan du tilkøbe dette for 800 kr for de tre overnatninger. Ellers sover I to og to sammen.  I hovedhuset er der et værelse hvor det er 3-4 sammen. Skriv ved tilmeldingen i kommentarfeltet, hvem du vil sove sammen med, hvis I er flere, der tilmelder jer sammen.

Betaling

Ved tilmelding vil du blive faktureret et depositum på 1500 kr.  Du kan kun booke én plads af gangen, da jeg har brug for informationer på hver enkelt deltager.

Det resterende beløb deles i to rater. Datoerne er beskrevet nærmere i webshoppen. Der sendes automatisk faktura til dig, på den mailadresse du noterede på din tilmelding. Tjek venligst at alle informationer er korrekte. Har du brug for en anden betalingsordning (flere rater), så skriv det gerne i kommentarfeltet eller send mig en mail på mail@yogaatelieret.dk

Hvis du tilmelder dig efter den, for weekenden nævnte sidste ratedato,  vil du modtage en faktura på det fulde beløb.

Betingelser

Bliver du forhindret i at deltage, kan du indtil to måneder før afgang få dine indbetalinger minus depositum tilbage. Er der under to måneder til afgang, anses tilmelding og betaling for bindende, men du har stadig mulighed for at finde en anden, der kan overtage din plads, jeg ønsker blot at få besked herom.

Du vil frem til vi skal afsted modtage mails, på den mailadresse du benytter ved tilmelding. Du vil modtage nyhedsbreve om reatreatet og mails med div. informationer, inspirationer og tilbud inden vi skal afsted.

Retreatet gennemføres ved min. 12 deltagere.

Mød din underviser og værtinde

Kristina Petersen –
Ansigtet både foran og bag Yoga Atelieret

Det er mig, der skal føre dig fra hovedet og ind i kroppen via yoga, bevægelse, vejrtrækning og meditation. Jeg arbejder meget intuitivt i min undervisning, og mit mål er, at give mine deltagere en oplevelse af frihed i deres krop og derved også i deres sind.

Jeg bruger forskellige bevægelsesflows, vejrtrækningsteknikker og bindevævstræning til at guide dig ind i et fokus og et nærvær, så du mærker dig selv lige nu og lige her. Udover at bruge pilates og yogaflows til at skabe mental og kropslig bevidsthed, så holder jeg meget af meditationens effekt. Både nu og her hverdags meditationer og yoga nidra.

Du kan læse mere om mig her.

Da jeg startede min egen praksis for ca 16 år siden, var det primært pilates jeg lavede. Indenfor de sidste 10 år har yoga fået en større plads i mit hjerte og i min daglige praksis og undervisning. Jeg har drevet Krispilates og Yoga i seks år med gennemsnitligt 12 faste klasser om ugen.

På de seks år har jeg tydeligt mærket, hvor stort et indpas stress og pres har fået i manges hverdag, og hvor stor en positiv virkning yoga og meditation har i at kunne håndtere det hurtigere tempo.

Vi har brug for at sætte farten ned!

Passe på os selv.

Yoga handler ikke om at være god til yoga, men om at være god til livet.

Om at tage yogaen med ud fra yogamåtten.

Jeg glæder mig til, at byde dig velkommen på denne fantastiske weekend.

Min kurv
🎁 kun 599,00 kr. fra gratis fragt DK 🇩🇰
Kurven er tom.

Det ser ud til, at du ikke har lagt noget i kurven.