Gratis fragt ved køb over 599 kr • Levering indenfor 1-3 hverdage • 4.9 ⭐ på Trustpilot

Vær nu lidt egoistisk…

Ja, tænk nu lidt på dig selv…

Ikke på den lede måde, hvor alle andre bliver offer for dine valg, men på den gode måde, hvor det, at du giver dig selv lidt tid og opmærksomhed, netop giver pladsen og energien til at være der for andre.

 

Og det er netop det dette nyhedsbrev skal handle om; mig-mig tid. Eller for mit vedkommende Kristina-Kristina tid.

Jeg tror, at vi alle har brug for at være alene i vores eget selskab eller brug for at gøre noget godt for os selv, lidt selvforkælelse. Det er ikke alle, der synes det er fedt at være alene, men krop og sind har brug for det.

Det er det, der lader os op, og giver os energi til, at give en masse krammere og kærlighed til dem vi elsker.

Jeg oplever, at rigtig mange siger ”det har jeg ikke tid til”, ”det er spild af tid”, ”jamen hvad skal jeg lave?”.

Og det er lige præcis derfor du skal gøre det. Netop det, at det er MIG-MIG tid gør, at du helt selv kan vælge, hvad du skal og hvad der vil være selvforkælelse for dig.

Vi er alle sammen noget for nogen hele tiden. Personligt er jeg nogens datter, mor, kone, svigerdatter, træningsinstruktør, behandler, veninde, rådgiver, inspirator, pædagog (var jeg i alt fald), kollega, støtte osv. Og jeg nyder at være alt dette. Det er en vigtig del af mig og jeg ville ikke være nogle af delene foruden!

For at være den bedste udgave af disse roller for andre, skal jeg også være noget for mig selv. På den måde bliver jeg den bedste udgave af mig selv.

Jamen hvordan gør man så det?

Personligt prøver jeg at skabe Kristina-Kristina tid på mange forskellige måder. Der er ingen måde, der er mere rigtige end andre og der er ingen regler for, hvor lang tid mig-mig tid skal tage.

Jeg nyder bla. min alene tid på en løbetur eller når jeg giver mig selv lov til at sidde med en kop the eller kaffe, et slumretæppe og en god bog. Nogle gange brager jeg op for musikken og danser grimt rundt i huset. Andre gange nyder jeg et fodbad og kan være længe om at smøre fødderne ind bagefter eller tager et bad om aftenen og lader det vare lidt længere end normalt, fordi jeg bruger både hårkur og bodyscrub, og tager mig god tid til det. Eller fordi jeg starter med at tørbørste hele kroppen inden jeg hopper ind under bruseren. Det er GULD og jeg kan virkelig anbefale det!!

Selvom jeg egentlig går og har det rigtig godt, og ikke har ondt i kroppen så har jeg fast hver 5.-6. uge en aftale med min osteopat, for når jeg så ligger på briksen er der faktisk altid en lille spænding eller låsning et sted.

Det er Kristina-Kristina tid, og vedligeholdelse af mig.

At huske, at være god ved sig selv, giver mere energi og plads til at være god ved andre. Og som jeg skrev i mit sidste nyhedsbrev så er det vigtigt nogle gange at sige nej til noget eller nogen, for at sige ja til sig selv.

Så min anbefaling er ”sæt i gang, og forkæl dig selv lidt i dit eget selskab”.

 

Kærligst Kristina

Min kurv
🎁 kun 599,00 kr. fra gratis fragt DK 🇩🇰
Kurven er tom.

Det ser ud til, at du ikke har lagt noget i kurven.