Gratis fragt ved køb over 599 kr • Levering indenfor 1-3 hverdage • 4.9 ⭐ på Trustpilot

Yoga, spiritualitet og korttrækning

Da min yogarejse startede for ca 12 år siden, var jeg mest fokuseret på den fysiske del, asanas. Jeg har altid haft en spirituel side i mig, som jeg nok har pakket lidt væk, af frygt for ikke at passe ind, eller at være mærkelig. Så jeg fokuserede mest på at være stærk og kunne forskellige stillinger.

Gennem årene har min yogarejse og praksis åbnet sig og ændret sig. Opdagelsen af yoga og spiritualitet har været en rejse for mig, der har åbnet døre til en dybere forståelse af mig selv og verden omkring mig.

Jeg tror fx ikke på tilfældigheder.

Det er vigtigt lige at nævne, at det at være spirituel ikke nødvendigvis betyder at være religiøs.

For mig handler det om at opleve en forbindelse til noget større end mig selv, en følelse af åndelighed og tilstedeværelse.

Af nærvær, blidhed og kærlighed.

Det er en rejse, hvor jeg finder indre ro, mening og kærlighed gennem yogaens praksis, meditationens dybder og vejrtræknings teknikker.

At være spirituel betyder ikke, at livet bliver en ubesværet dans gennem blomstermarker. Det betyder at vi øver os i at møde livets udfordringer med blødhed og kærlighed, uanset hvad der måtte komme vores vej.

Det er min måde at være god ved mig selv, og det er også min måde at møde verdenen på – med åbenhed, kærlighed og forståelse.

For mig bliver det en helheds sundhed. Jeg giver både fokus og opmærksomhed til min fysiske og min mentale sundhed.

Når jeg trækker kraftdyrkort (som er mine personlige favorit kort), orakelkort eller englekort, så bruger jeg dem til at understøtte de refleksioner, der allerede er i mig. Til at åbne mit blik i en ny retning, så jeg giver mig selv muligheden for at se tingene i et større perspektiv.

Kortene fortæller mig ikke noget om min fremtid. De hjælper mig i en retning hvor jeg skaber min fremtid.

Læs evt mit blogindlæg om min egen særligt spirituelle oplevelse med Kronhjorten.

Min kurv
🎁 kun 599,00 kr. fra gratis fragt DK 🇩🇰
Kurven er tom.

Det ser ud til, at du ikke har lagt noget i kurven.