Gratis fragt ved køb over 599 kr • Levering indenfor 1-3 hverdage • 4.9 ⭐ på Trustpilot

Månevisdom Manifestation – orakelkort

Månen har været vores trofaste ledsager i årtusinder. Hun opfordrer os til at gribe de muligheder, der åbner sig for os, og hjælper os med at give slip på det, der måtte holde os tilbage.

Brug disse smule og kosmiske orakelkort at at booste dine manifestationerskræfter og finde ud af, hvordan du tiltrækker det, du allermest ønsker dig her i livet.

Hvert kort afslører, hvad du bringer med dig ind i livet, og hvordan du sætter turbo på dine manifestationskræfter ofr at opnå de bedst mulige resultater. 

Opdag Månens enestående kraft, mens hun bevæger sig igennem tegnene i dyrekredsen, og hvordan du kan kanalisere hendes energier til at skabe det liv, du drømmer om.

Du får 48 smukke kort illustreret at Lori Menna, samt en guidebog på dansk.

De indsigtsfulde tekster i den tilhørende guidebog, tilføjer på poetisk vis forståelse af sammenhænge i livet. Som en god ven, der indgyder håb, og inspirerer dig til hvad du kan gøre for at finde nøglen til dit næste skridt, uanset hvad din situation er lige nu.

Orakelkort er en støtte til dine refleksioner. De kan give dig et kærligt puf, men ikke noget, der ikke allerede er i dig. 

 

269,00 kr.

På lager

Min kurv
🎁 kun 599,00 kr. fra gratis fragt DK 🇩🇰
Kurven er tom.

Det ser ud til, at du ikke har lagt noget i kurven.