Gratis fragt ved køb over 599 kr • Levering indenfor 1-3 hverdage • 4.9 ⭐ på Trustpilot

“Ayurveda – opskriften til et liv i balance”

Ayurveda er en indisk holistisk praksis, der har været brugt i over 5000 år.

Ayurveda skaber balance i kroppen gennem mad, drikke, urter og urtetilskud og meditation, ligesom yoga skaber balance i kroppen igennem bevægelse og vejrtrækning, og kombinationen af disse to er forrygende.

Bogen er fuld af super sunde veganske opskrifter til morgen, middag, aften, og den giver dig inspiration og tips til at snige ayurvedaen ind i din hverdag, uden at skulle vende dit liv helt på hovedet.

349,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

“Ayurveda – et liv i balance af Zennie og Martin Bonde Mogensen, giver dig deres fineste og bedste bud på opskriften til et sundt og stærkt liv i balance, hvor du ikke konstant skal skifte fra den ene kur til den anden. De giver dig opskriften på at finde fornyet energi, mere ro i krop og sind, forbedret søvn, og en vej til naturlig ynde, uanset din alder.

I bogen finder du en masse lækre opskrifter og din guide til Ayurveda universet. Du guides til at finde din præcise kropstype og dermed muligheden for at nære kroppen bedst muligt både fysisk, psykisk og åndeligt, så du kan opnå et liv med balance.

Zennie og Martin gør ayurveda letforståeligt og tilgængelig i hverdagen i det nordiske hjem.

Du behøver hverken et leksikon eller være ekspert i sanskrit for at få glæde af de mange lettilgængelige ”hemmeligheder” i ayurvedisk ernæring og livsstil.

Bogen er indbundet og er på 288 sider.

Andre bøger om Ayurveda.

Min kurv
🎁 kun 599,00 kr. fra gratis fragt DK 🇩🇰
Kurven er tom.

Det ser ud til, at du ikke har lagt noget i kurven.