Gratis fragt ved køb over 599 kr • Levering indenfor 1-3 hverdage • 4.9 ⭐ på Trustpilot

 

BlackRoll

Farve: Sort
Størrelse: 8 cm
Hårdhed: Hård

– 100% genanvendelig for miljøet

Brug bolden på muskler og væv, der kan tåle og har godt af at blive arbejdet igennem. Det masserer og løsner op og giver et super stræk af dine muskler.

 

99,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

BlackRoll er bolden dine balder har ventet på!

En hård massagebold, der masserer i dybden og får godt fat og løsner op i både bindevæv og muskelvæv.

BlackRoll kan arbejde i dybden, og kan bruges alle steder på kroppen, der tåler at blive masseret og strakt igennem.

BlackRoll  anbefales dog ikke, hvis dit væv er meget sensitivt.  Er dette tilfældet vil du få meget større glæde af fx Grønne mini bolde  med luft i.  Ligeledes anbefales det heller ikke at bruge BlackRoll direkte på knoglerne.

Brug bolden på muskler og væv, der kan tåle og har godt af at blive arbejdet igennem. Det masserer og løsner op og giver et super stræk af dine muskler.

BlackRoll ervelegnet til at arbejde med dit bindevæv, det såkaldte fascia. Fascia vævet er i hele din krop og er utrolig vigtigt for alle dine bevægelser, dine muskler og leds sundhed samt rehabilitering efter en skade. Fascia vævet er den vigtigste faktor for, at kroppens muskler kan arbejde sammen, som én stor elastiske enhed.

Dit bindevæv skal kunne både spænde helt af og spænde op og udvikle kraft, fx når du skal kaste eller hoppe. Mange oplever smert er i bla lænden samt stivhed i kroppen, hvilket i mange tilfælde kan være bindevævet, der er blevet uelastisk og udtørret. Massagen og strækkene vil gendanne et elastisk, smidigt og hydreret bindevæv.

Vi anbefaler, at du masserer hver dag i en længere periode. I opstartsfasen kan det dog være nødvendigt at gøre det hver anden dag, da du kan blive ret øm efterfølgende. Rul aldrig på meget smertefulde steder (dårlig smerte er skidt – ømhed er ok). Masser dig selv ved at ligge eller rulle på bolden.

ANBEFALING:

Prøv at massere dine balder hver dag i en periode. Du kan i opstartsperioden blive ret øm og skal måske springe til hver anden dag. Rul aldrig på steder hvor du har stor smerte. Ømhed er ok, men smerte er ikke ok.

Læg dig på ryggen med bøjede ben og fødderne i gulvet. Placer bolden under den ene balde. Bevæg dig i små bevægelser ovenpå bolden og arbejder balden god igennem. Prøv at slappe af ned over bolden, og træk vejret stille og roligt.

Du vil opleve ømhed, men massagen  har en langt større effekt end du regner med. Det løsner op for fx en klemt Iskias nerve, styrker og bedre dine bens funktion, din bækkenbund samt din mave og rygmuskler.

Farve: Sort
Størrelse: 8 cm
Hårdhed: Hård

Miljøvenlig:

– 100% genanvendelig

– Fri for drivmiddel

– Fri for kemikalier

– Lugtfri

– Vandtæt

– Let at rengøre

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

Min kurv
🎁 kun 599,00 kr. fra gratis fragt DK 🇩🇰
Kurven er tom.

Det ser ud til, at du ikke har lagt noget i kurven.