Gratis fragt ved køb over 599 kr • Levering indenfor 1-3 hverdage • 4.9 ⭐ på Trustpilot

Jade yogamåtte – Voyager – sort

Jade Voyager-måtten er ekstra tynd (1,6 mm) og ekstra let ( 680 g) og kan foldes sammen til en størrelse svarende ca til en yogablok. Den passer perfekt som rejse yogamåtte, da den fylder så lidt.

Jade Voyager-måtten er perfekt til yogier på farten og til dem, der kan lide tættere kontakt med jorden. Forvent ikke meget polstring fra Voyager, men det er det bedste valg, hvis du har begrænset opbevaringsplads eller vil bruge den oven på en anden måtte.

Om Jade Voyager .

Naturgummi

1,6 mm tyk

680 gr

61 cm bred

173 lang

 

Rengøring og pleje:

Tør din måtte af med en fugtig klud (kun vand!) på ugentlig basis. Hvis du har en intensiv praksis, bør du gøre det efter hver brug.

BRUG IKKE så vidt muligt ikke Jade måtter udendørs eller lad måtten tørre udendørs. Sollys eller UV-lys kan skade naturligt gummi. Brug ALDRIG alkohol, æteriske olier, sæbe, vaskemidler eller andre rengøringsmidler på din Jade-måtte. Placer ALDRIG måtten i en vaskemaskine eller tørretumbler.

Lugt af naturligt gummi:

JadeYoga-måtter er lavet af naturligt gummi, som har en karakteristisk lugt. Denne lugt er fuldstændig harmløs og aftager over tid. Luft måtten regelmæssigt for at fremskynde processen. En vis restlugt vil dog forblive og vil blive opfattet forskelligt af hver person. Generelt er lugten ikke en produktionsfejl eller defekt.

Latex information: Selvom Jade-måtter er 99% latexfri, kan der, da de kommer fra gummitræer, være spor af latexproteiner i måtterne, så vi anbefaler personer med latexallergi at undgå kontakt med vores måtter.

UNDGÅ EKSPONERING FOR DIREKTE SOLLYS.

Ved bytning, skal måtten sendes retur i sin originale emballage.

449,00 kr.

På lager

MÅSKE ER DU OGSÅ INTERESSERET I

My cart
🎁 kun 599,00 kr. fra gratis fragt DK 🇩🇰
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.